Начало » Новини

Трогателно! Вижте как тежкият живот на самотна майка с четири деца се преобърна за дни

Публикувано от:  на януари 10, 2014Няма коментари

майкаИсторията на самотната майка от Казанлък Милка Ванкова, която отглежда сама четирите си деца, трогна много хора. След репортаж в „Тази сутрин” по Би Ти Ви, десетки зрители протегнаха ръка за помощ към семейството.

 Десетина дни по-късно екип на телевизията посети отново дома на семейството и бе посрещнат от 13-годишния Калоян и току-що завърналата се от спортни танци Теодора. Майка им разказва, че каката Йоана е на работа, а 16-годишния Ивайло – на училище.

 Промяната в дома на семейство Ванкови е видна още от прага. В хола има нов телевизор. Калоян сърфира в интернет с подарения лаптоп. Сестра му Теодора, пък ни показва новите си обувки по спортни танци. Те не са чисто нови, но са нейна голяма мечта. Веднага след като историята на семейството бе разказана, започнали и телефонни обаждания. „Продължават да се обаждат все още, питат децата от какво имат нужда и с какво могат да помогнат. Значи мисля, че добрите хора в България все още съществуват”, споделя майката.

 Новият телевизор е пристигнал от Кърджали. „Това ми направи впечатление, че дойде чак на крака да ми докара телевизора вкъщи. Децата много се зарадваха и донесе много неща такива почерпки, сладки неща”, сподели Милка Ванкова. До дни семейството ще се сдобие с нова печка и хладилник.

 Така за броени дни животът на Милка и четирите й деца става по-добър и поносим. „На тези хора, които са от Пловдив, от Кърджали от Дупница, и от чужбина също така се обадиха много българи, които искат да помогнат, на всички искам да благодаря и да им кажа, че са част от моето семейство”, казва Милка.

Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.