Начало » Лайфстайл

Пайнера: Бойко реши да си играе с мен „иди ми, дойди ми“

Публикувано от:  на декември 7, 2013Няма коментари

Пайнера: Бойко реши да си играе с мен "иди ми, дойди ми"Пайнера: Бойко реши да си играе с мен „иди ми, дойди ми“. Инж. Митко Димитров отрече да е карал своите певици да проституират, направил тяло на културист.

По време на предизборната кампания получих предложение да оглавя листата на ГЕРБ в моя район и приех. След това обаче изглежда лоши съветници на Бойко Борисов са го убедили, че с мен ще има по-лоши резултати и той ми се обади да се откажа.

Това каза пред Сашо Диков Митко Пайнера. Той уточни, че след известно време Борисов размислил и го помолил да се върне в листата, но тогава вече срещнал твърд отказ. „Не може така, да си играем на иди ми, дойди ми. не сме малки деца“, каза още инженерът продуцент.

Предпочитанията на хората диктуват да имам във фирмата си 50 певици и много по- малко мъже, поне досега това ни ръководи в подбора на изпълнителите. Женската суета е нещо, което не можем да разберем, смята инженер Димитров, но потвърди, че се опитва. Бизнесът няма да върви, ако имам лични отношения с певиците, отговори на въпрос за зависта на мъжете към обкръжението му Митко Пайнера.

Той обясни, че е работил добре с Лили Иванова по първия й албум и песните са станали хитове. По-нататък обаче певицата е поискала да наложи свои виждания за песните, които да влязат в производство, искала е повече балади, доста протяжно изпълнени и това наложи скъсването на работата ни заедно, разказа Димитров.

Тази снимка шашна Сашо Диков: Пайнера тренира яко във фитнеса и поддържа перфектно тяло на 61 години

Тази снимка шашна Сашо Диков: Пайнера тренира яко във фитнеса и поддържа перфектно тяло на 61 години

Има певици, които са ни напускали, но винаги отказвам ако решат отново да се върнат, каза Пайнера. Щом веднъж са се откъснали, значи са избрали свой път, който обаче може да е и неуспешен.

В договорите с изпълнителите има клауза, че не трябва да опетняват имиджа и реномето на фирмата. Държим да имат морално поведение и пред публиката и в обществото, трябва да се съобразяват. Но това не е намеса в личния живот, те си решават кой да им е близък приятел.

Не съм наясно коя певица с кого си ляга, за да получава пари от него като спонсор, не толерирам такова поведение, но не мога да променя решението им, призна инженерът продуцент.

Никога не съм подтиквал към проституция, ако някой го твърди, ще го съдя, уточни Пайнера. Проблемът е, че трябва да се инвестират пари от певиците, за да се направи клип, но това не значи, че ги караме да се продават за пари. Ние имаме рекламодатели и за концертите, дават ни пари, което не значи, че сме проститутки, уточни той.

Красотата помага за шоу бизнеса, това господ го дава и нито един гримьор не може да го промени, каза още Димитров, който на 61 е направил тяло на културист. Силикон има навсякъде по света, но в България пластичната хирургия не е достатъчно добра и не бива да се прекалява с интервенцията в тялото, твърди Пайнера. Той смята, че пластичната хирургия не трябва да се забелязва от публиката.

 © blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.