Начало » Лайфстайл

Мишо Шамара и Сашо Диков се хванаха за гушите

Публикувано от:  на ноември 9, 2013Няма коментари

Мишо Шамара и Сашо Диков се хванаха за гушитеМишо Шамара и Сашо Диков се хванаха за гушите. Взел ли си пари от Бойко, ти си платен, крещи рапърът в ефир

Мишо Шамара изтрещя в ефира на Нова телевизия. Рапърът и Сашо Диков се хванаха за гушите в лют спор за политиката. „Взимал ли си пари, за да протестираш“, нападна госта си Диков. „А, ти? Взимал ли си пари от Бойко. Ти си платен!“, контрира Мишо.

Рапърът предложи двамата да застанат на детектор на лъжата. „Умен човек си, знаеш кой ще дойде на власт, ако падне правителството – Бойко Борисов“, изкоментира Мишо. Той разви теория, че ГЕРБ ще избута Реформаторския блок напред, а после ще организира изборите, ще хване полицията, службите…

„Ти премиер, който излиза от задните входове ли искаш“, заяви Диков. „Сикаджията е лош, а висаджията, който стана областен на София е добър. Ти си болен човек“, продължи атаката си Диков.

Мишо Шамара обясни и какво мисли за студентските протести. „Асенчо и пиарите на Прокопиев ги организират. Къде бяха, когато премиер беше сикаджията“, обясни позицията си рапърът.

Шамара се подписа под собственоръчно написана декларация. „Не съм взимал пари за контрапротеста за Орешарски“, написа рапърът. „Как да вярвам на Нова телевизия, като там работят Люба Кулезич и Кеворк Кеворкян. Това са най-продажните журналисти“, избухна Мишо.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.