Начало » Новини

Садисти искат да изнесат бебето си в Гърция

Публикувано от:  на декември 6, 2013Няма коментари

Садисти искат да изнесат бебето си в ГърцияСадисти искат да изнесат бебето си в Гърция. Майката и бащата на Цецко, на когото ампутираха пръстите на краката след побой, се кълнат, че ще си гледат детето добре.

Майката и бащата на трагично известния в цяла България Цецко, на когото ампутираха пръстчетата на двата крака заради системен тормоз, искат да изведат новороденото си дете зад граница, съобщи шефката на „Социално подпомагане“ Димитрийка Цанова.

В момента и двамата родители са в Гърция и са лишени от родителски права, но нe и спрямо бебето, което се е родило, след като другите им деца бяха взети, пише tribali.info.

Въпреки това новороденото е в Дом майка и дете и те искат да си го гледат, но в Гърция.

Със случая ще се заеме международната социална служба, която ще направи проучване на място дали имат условия да го отглеждат в южната ни съседка. След проверката експертите от службата трябва да дадат становище и да го изпратят в съда, за да се прецени дали родителите ще могат да гледат детето.

От „Социално подпомагане“ във Враца не предприемат никакви действия, за да върнат детето, защото вероятността да не бъде гледано добре е много голяма. Притеснението им е, че е възможно дори то да бъде продадено.

blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.