Начало » Новини

Бащата издаде майката, учила децата си да пушат!

Публикувано от:  на октомври 1, 2013 Няма коментари

Бащата издаде майката, учила децата си да пушат!Бащата издаде майката, учила децата си да пушат! Таткото сам потърсил съдействие от Агенцията за закрила на детето.

Бащата на хлапетата, които бяха „обучавани“ от собствената си майка как да пушат цигари, издал леконравната си половинка и сам алармирал Агенцията за закрила на детето.

Изуменият татко се свързал с консултантите на Националната телефонна линия за деца, съобщават от Държавната агенция за закрила на детето. Бащата на едното от децата се е обадил днес на телефон 116 111 и обяснил, че записът е направен от майката и поискал съдействие от компетентните органи.

Веднага след обаждането Държавната агенция за закрила на детето е сезирала дирекцията “Социално подпомагане” по местоживеене на децата, която да извърши проверка на условията, в които те се отглеждат. Бащата е бил насочен към съответната дирекция, където той се явил доброволно с децата. По искане на Държавната агенция за закрила на детето дирекцията “Социално подпомагане” Оборище, започва работа по случая.

© blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.