Начало » Лайфстайл

Джийсън ЗАГАЗИ! Гаджето на Русата Златка бесен заради номерата! Готви ЛИНЧ! (Подробности)

Публикувано от:  на ноември 23, 2013 Няма коментари

джийсънММА боецът Георги Валентинов е вдигнал мерника си и е въпрос на време Джийсън да пострада. Екстравагантният участник в „Биг Брадър Ол Старс“ непрекъснато прави номера, криейки вещите на Златка Райкова, а заради това гаджето й все по-трудно вече сдържа нервите си, дочу HotArena.net.

 Младокът на русата фурия намира за крайно неприятна играта на Людмил, тъй като уронва авторитета както на плеймейтката, така и неговия, пише в. “Всеки ден”.

 Съквартирантът, който намери приятел в лицето на ромката Пенка, непрекъснато крие гримовете на моделката, тъй като преди дни се закани, че ще я покаже на зрителите без грим и без дрехи.

 Освен макиажа, одеждите на Злати изчезват една след друга, а слабичкият бивш Х фактор си позволи дори да намокри дюшека, на който спи красавицата.

 На Георги Валентинов му е писнало да гледа унижението над половинката си и готви тотален линч. Той счита, че нападките срещу любовта му рушат реномето й и всячески ще се опита да я защити.

 Мнозина недоумяват откъде е смелостта на Джийсън, все едно не знае, че може да си докара неприятности, заради детинските си действия.

hotarena.net


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.