Начало » Новини

Волен Сидеров: Констатациите на г-н президента на вършат работа

Публикувано от:  на ноември 20, 2013 Няма коментари

Волен Сидеров: Констатациите на г-н президента на вършат работаВолен Сидеров: Констатациите на г-н президента на вършат работа. Липсва категоричността, с която трябва да се депортират пришълците.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров заяви на излизане от Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) при президента, че отчита като положително поставянето на заграждения по границата и засиленото полицейско присъствие за ограничаване на бежанския поток. „Според мен това не е достатъчно. Няма я тази категоричност, с която аз бих искал да се депортират, да се отстранят всички тези нелегални пришълци, имигранти, които търсят статут“, каза той.

По думите му, сега той вижда загриженост по проблема у вътрешния министър Цветлин Йовчев, която преди месеци е липсвала. „Но сега е доста закъсняла. Има вече над 10 хил. човека тук, как ще ги изведат никой не знае“, посочи той.

По повод обсъждането на текст в становишето на съвета, който да осъжда ксенофобските прояви, Сидеров заяви: „Констатациите на г-н президента не вършат работа. Няма ескалация на ксефнофобията.

„Не е нужно да се самооплюваме като общество и да се самообивняваме в нещо, което не го вършим. Това са излишни мазохистични текстове в становището, което трябва да каже как да се ликвидира проблема“, посочи той.

Заседанието на КСНС завърши след повече от четири часа обсъждания.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.