Начало » Лайфстайл

Супер скандал! ВИП брадър купен от банкер! Залогът: победа на Мишо Шамара!

Публикувано от:  на октомври 13, 2013Няма коментари

Супер скандал! ВИП брадър купен от банкер! Залогът: победа на Мишо Шамара!Нова телевизия се тресе от невъобразим скандал след плъзналия слух, че ВИП брадър е купен от известен столичен банкер! Богаташът броил на продуцентите от фирмата на Нико Тупарев тлъста сума извън спонсорските пари, за да подсигурят победата на Мишо Шамара.

Въпросният банкер е подозиран, че финансира тъй наречените контрапротести в защита на кабинета „Орешарски“. Както е известно, Мишо Шамара е сред лидерите на акциите в защита на правителството и минава за привърженик на социалистическата партия.

„За влизането на Мишо в шоуто бе платено по следния начин: банкерът осигури хонорара за гастрола на Парис Хилтън и даже подсигури аудито, с което тя се движеше из София. Сега обаче, за да спечели Шамара, се дават допълнителни пари“, поясни пред ПИК източник от Нова телевизия.

Твърди се, че мълвата за купеното предаване е стигнала до ушите на световните продуценти на играта от холандската „Ендемол“. Оттам вече отправили запитване до ръководството на Нова. Скандалът предстоял, тъй като парите били взети и връщане назад нямало!

pik.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.