Начало » Новини

Бившият шеф на „Булгаргаз“: Най-безболезнено се краде в енергетиката

Публикувано от:  на ноември 8, 2013Няма коментари

Бившият шеф на "Булгаргаз": Най-безболезнено се краде в енергетикатаВ нашата енергетика се реализират безбройни схеми за източване на средства. Работи се на тъмно. Всички алчни очи, управлявали по време на прехода, са насочени към енергетиката. Там най-безболезнено се краде. Предстои срив и стигане до неплатежоспособност. Това заяви енергийният експерт и бивш шеф на „Булгаргаз“ Васил Филипов.

Държавата ни е пострадала много, защото са подписани много договори, от които страната ни е инкасирала единствено загуби, заяви пред БНТ енергийният експерт по повод увълнението на директора на „Булгаргаз“ Димитър Гогов.

По негови думи новият шеф е добър специалист. Според него Газпром вече няма интерес към „Булгаргаз“.

„Нищо добро не ни чака от това, което се случва. Няма връзка между оставката на Христо Бисеров и Южен поток“, категоричен е той.

„Ахмед Доган на времето се бе залепил към Илия Павлов. България получаваше по онова време огромни количества газ, договорени от Луканов, и не се усещаше, че се краде. Той се опитва да се добере до енергетиката, но няма да го допуснат, да не говорим пък за Христо Бисеров. Има много като Бисеров, които са за измитане от местата, където се подвизават. На нашите служби е била подхвърлена информацията от английските. При Цацаров има стотици папки за кражби, но те не се изнасят. Никое правителство не може да управлява успешно, защото държавата е пред фалит. Цацаров да не се прави на герой. Нашата прокуратура е некачествена институция и в нея има много неграмотни хора, заяви още Васил Филипов.

cross.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.