Начало » Новини

Божидар Димитров се счепка с Милен Цветков заради бежанците

Публикувано от:  на ноември 5, 2013Няма коментари

Божидар Димитров се счепка с Милен Цветков заради бежанцитеБожидар Димитров се счепка с Милен Цветков заради бежанците. Дори ескимосите са по-гостоприемни от нас, обиждат се ако не спиш с жените им, заяви шефът на НИМ.

Има народи, като ескимосите, които са толкова гостоприемни, че дори предлагат жена си на госта и ако не я приеме и не спи с нея, се обиждат. Ние не сме чак толкова, но никой не може да каже, че не сме гостоприемни. Това каза в студиото на Нова телевизия професор Божидар Димитров.

Той сподели, че е изумен от вдигнатия шум около 5-6 000 бежанци Професорът припомни ,че българите са приели арменци, гърци, кипърци, китайци и виетнамци и то в много по-голям брой. Няма причина сега да не проявим същото отношение, смята той.

Не ме прекъсвай, щом си ме поканил, трябва да си изкажа мнението, скочи на водещия Димитров, тъй като Милен Цветков се намеси в неговото изказване и даде думата на друг от присъстващите в студиото гости.

След краткото пререкание, професорът продължи с тезата, че сегашната вълна от Близкия Изток идва в много неподходящ момент, когато страната е в криза, положението е тежко и оцеляването на българите също е поставено под въпрос.

© blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.