Начало » Лайфстайл

Почина бащата на Черната Златка

Публикувано от:  на октомври 29, 2013 Няма коментари

Почина бащата на Черната ЗлаткаПочина бащата на Черната Златка. Мутата не издържал двойната ампутация.

Самобитният бургаски художник Димитър Димитров – Мутата, който е биологичният баща на Черната Златка, е починал днес на обяд, съобщава “Флагман”. Мъжът не е издържал дълго след ампутацията и на втория му крак.

През юли тази година той бе приет в болница, след като бе открит в безсъзнание. Отначало лекарите го помислили за пиян и го оставили на една кушетка в болницата уж да изтрезнява. Когато близки на Мутата им обяснили, че художникът не употребява алкохол, едва тогава се погрижили за него. Обстойният преглед от медицински екип, начело с д-р Недев, показал, че Димитров има 200-грамов хематом в мозъка и веднага бил опериран.

След интервенцията състоянието му бързо се подобрило, но след това единият му крак започнал необяснимо да посинява. Наложило се да ампутират първо него, след това започнал да посинява и другият, разказва пред “Флагман” негов приятел, бил неотлъчно до него в тези трудни за твореца дни.

В момента дъщерята на художника – плеймейтката Златка, е в Къщата на “ВИП брадър”. Тя влезе там на по-късен етап от шоуто. Не е ясно дали й е съобщена трагичната вест.

 © blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.