Начало » Свят

Ексклузивно видео: Вижте как жената-камикадзе взривява автобуса във Волгоград!

Публикувано от:  на октомври 21, 2013 Няма коментари

Ексклузивно видео: Вижте как жената-камикадзе взривява автобуса във Волгоград!Ексклузивно видео: Вижте как жената-камикадзе взривява автобуса във Волгоград! Страшно беше, хората в средата спасиха дъщеря ми, разплака се по радиото Владимир.

Взривеният автобус по линия 29 във Волгоград е бил пълен предимно със студенти. Свидетели на адската експлозия заляха радио “Ехото на Москва” с коментари и ужасяващи разкази. “По тази линия пътуват основно студенти. Дъщеря ми беше вътре. Каза, че взривът е бил в средата на автобуса. Хората там са я спасили”, разплака се Владимир по телефона.

Свидетели разказваха, че в момента на експлозията автобусът буквално се е разцепил по пътя. “Хора зарязваха колите си на пътя и бягаха през глава. Бях в маршрутка, която попадна в задръстване заради инцидента. Автомобилите минаваха презд стъклата, вратите на взривения рейс. Линейка караха ранени, други от пострадалите седяха в шок. Едно момиче ми каза, че е избухнала бомба в автобус 29 и аз се разплаках, защото трябваше да пътувам с него”, сподели студентката Анна Елисеева.

“Покривът на автобуса се разлетя при взрива. Хората вкупом изхвръкнаха. Аз бях на стотина метра от рейса и се хвърлих да помагам на хората. Разбихме предната врата. Вътре имаше 4-5 трупа, може и повече да са били. Някой измъкна дете. хората стояха в шок, опитваха се да се свържат по телефона”, разказа друг свидетел – Фарид, пред “Комсомолская правда”.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.