Начало » Лайфстайл

„Под прикритие“ се мести в Турция

Публикувано от:  на септември 14, 2013Няма коментари

"Под прикритие" се мести в ТурцияДжаро може да е мъртъв, но добрата кримка – не! С още повече експлозивен екшън ще стартира четвъртият сезон на „Под прикритие“. Началният тон на снимките ще бъде даден в понеделник в „Марина Диневи“ във Влас. Камерата ще се завърти и в Бургас, София и Турция.

Тези дни в Пловдив имаше кастинг за подходящи образи за специална масовка за морските кадри. Там по всяка вероятност ще се вихри поразпадналата се банда на Джаро. Голямата тайна продължава да бъде коя ще е Ния Туджарова, дъщерята на Джаро, но и самите продуценти не са се спрели на актриса.

Ще има нови персонажи, около които също ще се заплитат екшън истории. Любопитното е кой ще поеме юздите на престъпността и ще диктува живота в подземния свят. Дали щерката на Джаро ще има сили за това, или пък ще бъде Иво Андонов, ако оцелее? Куката е малко вероятен за топмафиот, тъй като стана особено набожен и няма как да коли и беси. Много е възможно Мартин, ченгето под прикритие, да мине от отвъдната страна. Тъкмо почитателките на Ивайло Захариев ще могат да го видят като властен и изискващ мачо.

Начало ще отбележат и във „Фамилията“, където снимките започват утре в полунощ.

standartnews.com

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.