Начало » Новини

Бойко Борисов предупреждава: “Още другата седмица влизам в социалните мрежи”

Публикувано от:  на август 23, 2013 Няма коментари

Бойко Борисов предупреждава: "Още другата седмица влизам в социалните мрежи"Още другата седмица влизам в социалните мрежи. Това обяви пред “24 часа” лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. И се зарече, че всеки ден ще пуска по няколко изречения – нещата, които иска да каже на хората.

За да стигат посланията до повече потребители, Борисов е решил да разкрие профили и във фейсбук, и в туитър. В момента в първата мрежа гъмжи от негови, но всички те са направени от фенове. Втората пък ще е най-бързата му връзка с приятелите му от ЕНП. Всички те, начело с президентът Вилфред Мартенс съобщават най-напред решения и позиции именно чрез туит.

“Това е незабавна връзка с всички, освен това не е свързана с разходи по поддръжка на медии”, изреди аргументи за решението си Борисов. Лидерът на ГЕРБ увери, че ще приема всички, изпратили покана да са му приятели. “Важно ми е да чета и критиките”, увери той.

“Тройната коалиция БСП, ДПС и “Атака”, и най-вече лидерът на ПЕС Сергей Станишев да се разграничи от лицето си Мишо Шамара”, призова междувременно вчера евродепутатът от ГЕРБ Моника Панайотова. Позицията на партията е провокирана от думите на рапъра “еврейска гад” по адрес на Симеон Дянков, срещу които излезе позиция на Американско-еврейския комитет. Рапърът се извини.

cross.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 Днес-24 часа новини. Всички права запазени.
При използване на информация от сайта е задължително позоваването на dnes-24.com и слагане на хиперлинк към оригинала.
poshtaтел: 0878/728-277