Начало » Спорт

Фърдинанд: Англия се нуждае от нов план за развитие.

Публикувано от:  на август 13, 2013Няма коментари

Фърдинанд: Англия се нуждае от нов план за развитие.Защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сподели, че би жертвал участието на мондиала в Бразилия идната година, в името на един нов план за развитие на отбора.

34-годишният бивш национал смята, че отборът няма да се представи добре на световното, дори и да се класира и сегашният мениджър Рой Ходжисън няма да издържи много на своя пост.

„Дори и да не се класираме за Бразилия 2014, според мен е по-добре в един дългогодишен план. Ако се постави нова стратегия за развитие на националите, да кажем 10 години напред – това ще е правилната стратегия, а не просто да се класираме с мъка и после да отпадаме безславни“ – продължава Фърдинанд.

„Проблемът е в липсата на връзка между отделните гарнитури – До 17, до 21, юнушите и старши отбора. Това трябва да се промени. Вижте например Холандия, Германия, Испания, там се работи точно с младежите, насърчават се играчите и резултатите не закъсняват“ – коментира защитникът.

Играчът на „червените дяволи“ завършва все пак с оптимизъм и е сигурен, че английската федерация ще вземе правилното решение за развитието на националния отбор на „Трите Лъва“.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.