Начало » Лайфстайл

ЕМ БИ ВИЖЪН за видеонаблюдението: Имам ли нужда от система за видеонаблюдение?

Публикувано от:  на юли 8, 2013 Няма коментари

kameri_videonabliudenieВ днешно време всеки, който стартира някакъв бизнес, било то малък, среден или голям, се сблъсква с множество въпроси относно сигурността на своите вложения. Защото вложените финансови средства се превръщат в магазини, офиси или фабрики, оборудвани със съвременна техника или съхраняващи ценни стоки или дълготрайни материални активи, примамлива плячка за крадци и взломаджии.

А понякога, по-големите притеснения на развиващите собствен бизнес хора идват от персонала, който наемат. Логични са въпросите „Мога ли да се доверя на хората, които работят за мен?”, „Дали определен служител злоупотребява с фирменото имущество?”. „Ами парите в касата…?”.

Всеизвестни са случаите на кражба на акумулатори и горива от фирмения автопарк, изчезващи лични вещи от съблекалните на персонала, липси на стоки и парични средства от магазини, разбиване и проникване с взлом на офиси и търговски обекти. Защо и Вие трябва да попадате в графата „поредната жертва”?

Отговорите на всички тези въпроси, както и повишаването на сигурността на направените вложения и инвестиции, могат да се решат чрез инсталиране на надеждна система за видеонаблюдение.

Продуктовата гама, която можете да намерите в онлайн магазините на ЕМ БИ ВИЖЪН ООД е съставена с мисълта за

Ако все още се колебаете дали имате нужда от изграждане на видеонаблюдение или какво е нужно като компоненти за качествена система, то винаги можете да се обърнете към специалистите на ЕМ БИ ВИЖЪН, които ще ви консултират онлайн или ще отговорят на вашето запитване по мейл.постигане на високо качество на оптимална цена. В онлайн магазините на дружеството можете да закупите техника от клас „за дома” – аналогови камери, комбинирани с цифрови видеорекордери, до продукти от най-висок клас, в лицето на ИП камери за видеонаблюдение с мегапикселови резолюции и множество функции като отдалечен достъп, засичане на движение, многоканална сигнализация и други.

Автор: Иван Иванов


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.