Начало » Лайфстайл

Вижте Памела от „Ергенът“ преди корекциите. Това са две различни жени

Публикувано от:  на март 15, 2024Няма коментари

Памела от „Ергенът“ е една от участничките в предаването, които се борят за сърцето на Алек. „Главния ерген на републиката”, както в момента казват на Алек, трябва да избере някоя от дамите, за която да се ожени. А коя от всичките ще е щастливката, и въобще ще има ли такава, предстои да разберем.

Памела Иванова от "Ергенът"Памела Иванова от „Ергенът“

 

Но сега ще ви запознаем с едно от момичетата: Памела Иванова. Предполагаме, че веднага всички са забелязали, че Памела се е тунинговала. Защо е направила това, ние не знаем, но е факт, че нейната визия е кореннопроменена.

Преди корекциите тя е била мило, добро, хубаво момиче. А сега, по наше скромно мнение, е една от поредните тунинговани жени, които по нищо не се отличават една от друга. Което за нас е смешно: Те са с толкова подобрения по тялото си, че чак не приличат на себе си, но иначе гръмко казват, че търсили истинската любов, истинския човек. Само, че, когато срещнат истинския мъж, ще му предложат силикон, хиалурон, подобрения… една „пластмасова”, изкуствена жена, загубила своя чар и естествена красота.

Но да се върнем на Памела, вижте как е изглеждала преди да направи своите корекции и след тях. И можете сами да си направите изводи и да си кажете, дали сме прави в тези разсъждения или грешим.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от PAMELA IVANOVA (@pamelaivanova)

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от PAMELA IVANOVA (@pamelaivanova)

И нещо любопитно: организаторите са помислили за шоуто и са вкарали две сестри, които заедно да се борят за сърцето на Алек. Една от двете сестри е именно Памела и сестра ѝ Габриела. Каква ли ще е реакцията, когато двете ще разкрият пазената от всички тайна: че са сестри?

Иначе няколко думи за Памела: Тя е завършила дигитален маркетинг и е от София. Нейната мечта е да има свой бизнес в тази сфера. Казва, че за нея било важно да бъде самостоятелна в своя живот, а самочувствието ѝ се гради не на това как изглежда, а на това каква е като човек.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.