Начало » Любопитно, Новини

ТОП 5 НА ЦЕЛИТЕ БАНСКИ ПРЕЗ ЛЯТО 2019

Публикувано от:  на август 16, 2019Няма коментари

Банските винаги са свързвани със страхотни секси изрязани линии, бронзов тен, сладко лятно разголване и не само, колкото са по-оскъдни, толкова по-добре – за да се сдобием със зашеметяващ тен и ако може – без разлики.

 И през ум не ни е минавало за стария цял бански. А и как да се сетим за него след като години наред целият бански се асоциираше с плуване в закрити басейни през студената зима и всякакви водни спортове. Трябва да признем обаче, че вина за враждебността към целия бански има и самата модна индустрия. Години наред нито един бранд не ни предложи цял бански, който да грабне окото ни. Банските от една част някак си бяха изолирани от плажните летни емоции.

Днес е различно и както се казва, БАНСКИТЕ НЕ СА ТОВА, КОЕТО БЯХА.

През последните  няколко сезона, „добрият стар цял бански“ буквално се възроди като феникс от собствената си пепел. Всички модни сайтове, списания, бутици и магазини украсиха страниците и витрините си с изящни цели бански, които на практика, освен бански костюм, са и страхотен летен аутфит.

Ето и нашата класация от топ 3 цели бански:

  1. ЦЯЛ БАНСКИ С РЪКАВ

Колкто и странно да звучи, банският с ръкав е изключително популярен през този сезон. Колкото повече плат, толкова по-секси. С годините сексапила придоби малко по-различно значение и напълно разголените тела някак си загубиха ефекта на провокацията и  леката загадъчност на покритите форми отново започна да си проправя път сред океана от голота и показност.  И все пак, ако не сте сексапилна русокоса сърфистка и целият бански с ръкав ви идва малко в повече, можете да разгледате и останалите ни предложения.

  1. ЦЯЛ БАНСКИ В РЕТРО СТИЛ

Банските в стил Бриджит Бардо са толкова нашумели този сезон, че почти не остана място за моделите с по-модерен дух. Трябва да им се признае – целите бански в ретро стил са изключително красива комбинация от семпла обраност, фина романтика и горещ сексапил в едно. Каква по-изящна картина от тих плаж, отворена книга и красива жена, облечена в цял тъмносин бански на бели точки.

  1. ИЗРЯЗАН ЦЯЛ БАНСКИ

Ето и нещо за дамите, които не робуват на модните тенденции и държат на своя бронзов тен. Ако затворените цели бански не са във вашия стил и за вас истинския сексапил е класическият изрязан бански, не се отказвайте категорично от целите бански. Заложете на цял бански с дълбоко изрязан гол гръб, дълбоко изрязано деколте или талия.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.