Начало » Лайфстайл, Новини

Мъжки костюми

Публикувано от:  на февруари 27, 2018Един коментар

Мъжки костюмиБезспорно няма жена, на която да не й направи впечатление, ако се изправи пред мъж, който е облечен в красив и елегантен модел на мъжки костюм, така че мъжката мода, дрес код и стил на облеклото изобщо не бива да бъдат подценявани или пренебрегвани.

Красивата дреха няма как да не хване окото на човек, който стои срещу теб, защото това е първото впечатление на всеки – чисто визуално, а то се подхранва и от начина, по който човек е облечен. А това пък от своя страна няма как да не доведе и до допълнителни ползи, защото хората, които са облечени модерно и стилно умеят да отварят врати пред себе си. Това вероятно идва и от увереността, която една красива дреха може да вдъхне на човек. И мъжете се чувстват неустоими, когато са облечени в стилни и елегантни костюми.

А как да подберете правилен мъжки костюм? Това е много просто – може да се съобразите с тренда или цвета, който е актуален за сезона, но преди всичко трябва да премерите няколко модела, за да подберете този, който най-много подхожда на структурата и цялостното ви физическо излъчване. Това че даден модел стои страхотно на корицата на списание или на манекена, изложен на витрината, не означава, че е правилния мъжки костюм за вас.

Затова тук единствено важи правилото да се пробва и при това да се изпробват по-голямо разнообразие от модели, за да може да се ориентирате кое наистина е вашия стил и кое ви кара да блестите, докато крачите уверено.

А разнообразието от мъжка мода, особено когато стане време за абитуриенските балове, наистина е огромно. Има магазини, специализирани само и единствено за мъжка мода, където може да се комплектова един костюм до най-малкия детайл. Има го също така и удобството на онлайн пазаруването, макар че тук основно е добре да се използва дотолкова, доколкото да се ориентирате в модели, размери и др. подробности, касаещи мъжките костюми, за да може да ви е по-лесно да се справите след това в магазина, вместо тепърва да се лутате кое ви допада повече.

Важно е да се отбележи, че когато човек си избира от моделите мъжки костюми, трябва да обърне внимание и на материята. Желателно е материалите, от които са изработени да са т.нар. „дишащи материи”, за да се избегнат конфузни ситуации, а също така човек трябва да се съобрази и със сезона, в който ще бъде носен съответния костюм, което прави велура и вълната предпочитани материали за зимата, а памукът е подходящ за летния сезон.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Един отговор за “Мъжки костюми”

  1. Avatar Лилия ДимитроваЯнислав says on: 11 януари 2019 at 15:28

    Вече има много магазини само за мъжки костюми. Миналата година бях на сватба, разгледах онлайн какво се предлага, отидох в 2-3 магазина и си купих. Страшно доволен останах.

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.