Начало » Новини

Спипаха общински съветник да краде от баровска лимузина на „Какао бийч”

Публикувано от:  на септември 5, 2017 Няма коментари

В статията, която мистериозно изчезна се разказва как Общинският съветник в Созопол Илиян Стефанов е спипан да краде дистроник от Ауди S8, който е бил паркиран на паркинга на Какао бийч по време на закриването на летния сезон.

Тази статия е публикувана днес в сайта на Флагман.бг. Тя бе публикувана в техния сайт на адрес: flagman.bg/article/136759. Но от медията по неизвестни за сега причини са я свалили и не може да я прочетете. Все още може да се прочете в запазения кеш на Гугъл, но тя няма да стои дълго там, а само докато се обнови кеша на Гугъл.

Публикуваме снимка на въпросната статия от кеша на Гугъл, за да я има, да не изчезне безследно. И ако това деяние се окаже вярно – нека да се знае от хората. А и също, защото на нас като новинарски сайт ни се стори много съмнително подобна статия да бъде свалена.

Самия факт, че подобен материал е свален е много притеснителен. Вече открито се говори за натиск от страна на общинският съветник Илиян Стефанов над колегите от Флагман да свалят статията. Дали тези слухове са верни или не, все още не се знае, но ще е много лошо ако се окаже, че това деяние е реално и има опит за прикриване на следите.

А ето и снимка на кеша от Гугъл на въпросния материал:

Кешираното копие в Гугъл на статията във Флагман

Кешираното копие в Гугъл на статията във Флагман

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.