Начало » Новини

Красимир Каракачанов: “Направихме каквото можем, но битката продължава”

Публикувано от:  на ноември 7, 2016 Няма коментари

Красимир Каракачанов: “Направихме каквото можем, но битката продължава”

Красимир Каракачанов: “Направихме каквото можем, но битката продължава”. Така накратко може да се обобщят думите на Красимир Каракачанов на дадената пресконференция.

Близо “близо 600 хиляди български патриоти” са гласували за тях, и то без да раздават кюфтета или бензин, а с водене на нормални, човешки разговори.

А ето и встъпителните думи на Красимир Каракачанов:

Нашата коалиция получи трето място от социолозите, но ние смятаме, че трябва да се изчака и утрешния ден, за да се уточнят резултатите. Но ние няма как да не заявим нашето задоволство, че българският народ има много сериозно патриотическо представителство в нашето лице. Бъдещето е в общото, заяви Валери Симеонов.

Уважаеми българи, благодаря на всички близо 600 хиляди български патриоти, който гласуваха за нас. Това заяви кандидатът за президент Красимир Каракачанов.

За пореден път изненадахме социолозите, защото в редица градове сме първа политическа сила. Изненадахме всички онези, които правиха прогнози, че патриотите не могат да се обединят. Ние не вдигахме шум като левицата или като десните, а водихме нормални човешки разговори, заяви Каракачанов.

Валери Симеонов, Волен сидеров и аз сме един юмрък, който ще налага патриотизъм в българската политика, каза още той.

За нас няма Русия, няма НАТО, няма ляво или дясно, има български интереси. Не раздавахме кюфтета или бензин, а давахме надежда, поясни Каракачанов, който обвини опонентите си, че не са смеели да излязат на дебат, а са играели в един нарисуван мач.

Има алтернатива на 25-годишния политически модел и това е българския патриотизъм, категоричен бе кандидатът за президент и допълни “Искаме да освободим българина от циганската престъпност, да освободим България и от купения вот”.

На този вот направихме каквото можем, но битката продължава. Искаме довършване на оградата, спиране на нелегалните мигранти и никакво трайно заселване на бежанци, както и вдигане на пенсиите на родителите ни, припомни Каракачанов.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.