Начало » Любопитно

Bloody перфектната геймърска серия

Публикувано от:  на юли 8, 2016 Няма коментари

Геймърът не е геймър, ако не притежава поне един култов геймърски комплект! Напоследък комплектите от този вид са често срещани, макар че изборът сред тях обикновено е много труден. Тук обаче ще ограничим избора до една серия, а именно култовия дизайнерски бранд Bloody. Това е дъщерно направление на един от най-големите производители на компютърна периферия A4Tech.

Bloody се нарежда сред най-пълните серии, специално създадени за геймъри. Серията си има повече от всичко, и именно това я отличава от всички останали брандове. Целта на компанията е, геймъра да получи максимума от емоцията, която го обхваща във вихъра по време на играта. Затова усещането трябва да е пълно и съвършено. На пръв поглед серията се състои от стандартна периферия – клавиатура, мишка и канални слушалки… Разглеждайки детайлите обаче, виждаме, че съвършенството се откроява от пръв поглед, а несъмнено това ще повлияе и на геймърското усещане на макс. Но нека видим това уникално “снаряжение” отблизо.

Нека разгледаме един от най-добрите модели от серията, Bloody B418. Клавиатурата е създадена само с една-единствена цел, а именно да е удобна на геймъра и да му угоди във всяко едно боравене с нея. Носи се славата, че това е една от бързите клавиатури в света. Тя разполага с 8 механични бутона с инфред технология, уникална сама по себе си. Част от бутоните са от гума, притежава няколко режима на подсветка, супер удобна подложка за китките на ръцете и не на последно място уникални мултимедийни бутони. А освен всичко описано дотук, притежателят й може дори да я персонализира по свой вкус! Ето сега, един заклет геймър би завидял в позитивния смисъл на думата.

Геймърска клавиатура Bloody B318

Геймърска клавиатура Bloody B318

Мишките от геймърската серия Bloody също впечатляват сами по себе си и има какво да покажат и на най-претенциозния геймър. Мишките са повече от един вид, така че всеки да може да избере, тази, която му пасва най-добре. Те са подходящи за всякакви игрови жанрове, тъй като притежават система наречена Multiple 4-Core. Към мишките има страхотна гумена подложка за повече прецизност по време на игра.

Останаха слушалките, макар и един вид, те има също с какво да заблестят пред всички останали геймърски комплекти. Със своето супер високо ниво на звука те просто са лидери. Осигуряват много повече от супер качествен кръгов звук. Ясни и прецизни “трудни” звуци като стрелба, стъпки, дишане са нищо за възможностите на слушалките.

Добре дошли в А отбора Bloody, най-добрият геймърски комплект!

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.