Начало » Новини

Марешки: Дизелът във Варна пада под 1,50!

Публикувано от:  на януари 27, 2016 Няма коментари

Марешки: Дизелът във Варна пада под 1,50!

Марешки: Дизелът във Варна пада под 1,50!

Марешки: Дизелът във Варна пада под 1,50! – това сподели варненският бизнесмен в предаването “Лице в лице”. Това показва колко много се краде от българина.

Най-вероятно дизелът във Варна ще бъде под 1,50. Варна не е крепост, най-лошото е, че народът трябва да чака на такъв по-свободен и по-луд като мен, който има смелостта да се противопостави на тези, които ограбват народа.

Веселин Марешки: „От прокуратурата не чуваме има ли картел, няма ли, ограбват ли народа, не го ли ограбват. КЗК няма как да мълчи, но мълчанието на отговорните фактори води до едно приспиване на обществеността, че това е нормално – че трябва да купуваме на 2 и нещо”.

Той посочи, че въпреки, че международната цена на петрола и дизела пада, тук при нас разликите остават огромни. „А аз съм намерил баланс между интересите на хората и моите печалби. Когато излезем на реалния международен пазар, обещавам още по-добри цени за българите”, посочи Марешки.

“Поредната глупост” – така той обясни твърденията, че сваля цените на горивата, защото се готви да навлезе в политиката.

„На хората им е писнало от Плевнелиев, Кунева, Радан Кънев, Първанов. Ако тези четиримата се появят, ще изляза срещу тях и ще ги отнеса още на първия тур. Намирам баланса както в лекарствата, така и в горивата. Мога да се обзаложа, че ако тримата – Плевнелиев, Кунева и Кънев са кандидати, двама от тях ще бъдат зад мен в правителството. Хората са обезверени, учителите нямат интерес да възпитават, лекарите да лекуват. Време е това нещо да се промени”, даде политическата си заявка Веселин Марешки.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.