Начало » Свят

Нападенията в Европа продължават, “мигранти” атакуваха Брюксел (Видео)

Публикувано от:  на януари 7, 2016 Няма коментари

"Мигранти" подпалиха елха в Брюксел

“Мигранти” подпалиха елха в Брюксел

Нападенията в Европа продължават, “мигранти” атакуваха Брюксел – така може да се обобщят новините от белгийската столица. За съжаление тези новини станаха обичайни, а което е най-лошото – според анализатори трябва да очакваме ескалация на напрежението.

Мигранти от Близкия Изток, които вече “наводниха” Европа, празнуват Нова година и християнското Рожество по своему. В Брюксел няколко такива новоевропейци се “отличиха” с няколко изцепки. Първо неколцина младежи подпалиха коледна елха в центъра на белгийската столица, викайки “Аллах Акбар!” и показвайки неприлични и агресивни жестове.

Друга група мигранти пък направи на пух и прах колата на неизвестен белгиец. Яките бежанци подхванали возилото и го хвърлили по ескалатора на една от метростанциите, пак със “съпровод” от екзалтирани викове. Пита се – с какво мирните жители на Брюксел са провокирали подобна агресия у новите си съграждани.

Случващото се става на фона на безредиците в Кьолн, избухнали след сексуалните атаки срещу десетки местни жени. За подобни гнусни нападения са подали жалби 100 жителки на Кьолн. Канцлерът Ангела Меркел направи опит да прикани виновните да понесат своята отговорност.

Вижте на видео как нападенията в Европа продължават, “мигранти” атакуваха Брюксел

Надяваме се повече да нямаме повод да пишем новини като настоящата: Нападенията в Европа продължават, “мигранти” атакуваха Брюксел. Дано управниците на Европа се вземат в ръце и да решат проблемите, в противен случай ще стават по-зле нещата.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.