Начало » Новини

Ангел Джамбазки за нападенията на бежанците: Те ще продължат, не бъдете слепи и глупави

Публикувано от:  на януари 6, 2016 Няма коментари

Ангел Джамбазки за нападенията на бежанците: Те ще продължат, не бъдете слепи и глупави

Ангел Джамбазки за нападенията на бежанците: Те ще продължат, не бъдете слепи и глупави

Ангел Джамбазки за нападенията на бежанците: Те ще продължат, не бъдете слепи и глупави.Така може да се обобщи гостуването на евродепутата Ангел Джамбазки в сутрешния блок на btv.

В огромната си част нелегалните имигранти не споделят европейските ценности. Те ще продължават да правят това срещу всички жени без забрадки. Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки на въпрос как ще коментира сексуалните посегателства над жени в Германия.

В предаването взе участие и пиар експертът Деница Сачева. В студиото двамата влязоха в словесни пререкания, а евродепутатът беше обвинен, че след подобни изказвания на националисти като него, винаги се увеличава насилието срещу нелегалните мигранти.

“С много празни приказки се опитвате да оправдавате тези хора. Те не са бежанци, те са икономически имигранти, които ще продължават да действат по този начин. Тази интеграция няма да се случи, а действията, като тези в Кьолн, ще продължат да се случват”, коментира Ангел Джамбазки.

Деница Сачева се опита да се оправдава с жените и децата, но явно включването и беше неадекватно.

“Изключително важно е, когато говорим за бежанци, да обърнем внимание на жените и децата”, поясни от своя страна Деница Сачева. В отговор евродепутатът попита какви са хората, които са се ръгали с ножове снощи на Лъвов мост. “Майки с деца ли са те? Това не са бежанци, това са икономически имигранти”, отсече националистът.

Ангел Джамбазки накрая обобщи това, което всички ние знаем, и за което нашите политици си затварят очите:

“Това, което се случи, беше очаквано, и ще продължи да се случва, докато в Европа продължават да идват тези брадати майки с деца. Не бъдете слепи и не бъдете глупави”, призова още Ангел Джамбазки.

Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.