Начало » Новини

Прогнозата за времето за 10 декември: Облачно и студено

Публикувано от:  на декември 9, 2015 Няма коментари

Прогнозата за времето за 10 декември: Облачно и студено

Прогнозата за времето за 10 декември: Облачно и студено

Прогнозата за времето за 10 декември: Облачно и студено време ще преобладава в утрешния ден, предават синоптиците от НИМХ на БАН.

На 10 декември времето в страната ще бъде облачно. Ще прониква по-студен въздух от север, със слаб вятър, а в източните региони вятъра ще бъде умерен. Очаква се на отделни места в Източна България да превали слаб дъжд, а в североизточните райони и Предбалкана – слаб сняг. През нощта и преди обед ще се наблюдават по-значителни разкъсвания на облачността. Минус 2° и 3° ще бъдат минималните температури, които ще са по-високи по морското крайбрежие. Времето като цяло ще бъде хладно, очаква се максималните температури да бъдат 3° и 8°.

В Прогнозата за времето за 10 декември се очаква атмосферното налягане да бъде значително по-високо от средното за месеца.

Мъгливо и облачно време ще преобладава над планините. Сняг ще прехвърча на места по северния склон на Стара планина, там вятърът ще духа до умерен северен вятър. Около около 2° ще бъде максималната температура на височина до 1 200 метра, а минус 2° ще е на височина около 2 000 метра.

На Южното Черноморие се очакват слаби валежи от дъжд, а по целия морски бряг времето ще бъде облачно. Между 7° и 9° ще бъдат максималните температури, а 9° и 11° ще бъде морската вода.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.