Начало » Новини

Родилката Юлия почина след 25 дни в реанимация

Публикувано от:  на март 19, 2014Няма коментари

Родилката Юлия 37-годишната родилка от Ямбол Юлия Карчева Виранова-Димитрова почина в МБАЛ „Дева Мария“. Въпреки опитите на лекарите майката да прояви реакции, тя не се събуди. Младата жена изпадна в кома след раждането на третото си дете, при което се отключил т.нар. синдром ДИК, в резултат на което кръвта й не може да се съсирва. Дни наред доброволци даряваха кръв, за да бъде спасен животът на Юлия.Трите деца на младата жена остават полусираци.

“С голяма тъга Ви съобщаваме, че Юлия почина след 25 дни престой в Реанимация. Нека запазим минута мълчание и да се помолим за душата ѝ”, пише в съобщението за кончината на младата майка, съобщава „Флагман“.

“Благодарим на всички, които седмици наред се грижеха и молеха за нея. Благодарим на всички, които се отзоваха и бяха съпричастни към призива ни и дариха кръв. Юлия успя да обедини цяла България, но за съжаление чудото, за което се молихме всички ние, не се случи.

Изказваме съболезнования на семейството и приятелите на Юлия. Поклон пред паметта!“, се казва в съобщението от МБАЛ „Дева Мария“.

Източник: blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.