Начало » Лайфстайл

Джерард Бътлър живее в супер лукс

Публикувано от:  на март 7, 2014 Няма коментари

Джерард Бътлър живее в супер луксЗвездата обитава старинен апартамент в Манхатън.

Шотландският актьор Джерард Бътлър живее на тавански етаж в сърцето на Ню Йорк, и по-точно на квартала Челси, но жилището му прилича на средновековен замък. Високи тавани с фрески, огромна махагонова врата с чукче, гипсови стени, масивни колони, кристални полилеи, тежки мебели от дърво и желязо… изобщо една доста забележителна среда за един съвременен актьор.

Може би една от причините Джерард да създаде тази ретро атмосфера в дома си е, че той е изиграл доста исторически фигури като спартанския цар Леонид, граф Дракула, Фантомът от операта и т.н..

“Исках среда, която да е хем елегантна и красива, хем да е мъжествена и сурова”, казва за дома си 44-годишният Бътлър, който е родом от Глазгоу.

“Предполагам, че бих описал апартамента си като бохемски, но с вкус към стария свят от времето на Барока.” Той добавя: “Мислех дори да сложа в интериора тежки театрални завеси в наситено червено, но реших да не отивам чак толкова далеч. Истината е, че всеки път, когато отворя огромната входна врата си мисля, че съм късметлия, че имам такъв оригинален дом.”

Джерард живее тук от пет години, като преди това за кратко е обитавал апартамент в Лос Анджелис. Той обаче решава, че Ню Йорк е неговият град и се мести от Западното крайбрежие. „Ню Йорк ме очарова с лудостта си”, казва той, но все още държи и апартамента си в Лондон.

Това жилище всъщност е било производствен склад, който той е преобразувал в лофт от 330 кв.м. с гледка към „Емпайър Стейт Билдинг”. За създаването на дома му е помагал архитектът Александър Горлин, който го е посъветвал да създадат едно общо отворено пространство, разделено на кътове, като единствените по-интимни зони са спалнята, банята и кабинетът му.

Интериорът е дело на дизайнера Елвис Рестайно, който описва атмосферата в лофта така: “Ако вътре звучеше пиратска песен и малки викингски кораби обикаляха в кръг, мястото си ставаше за атракция в “Дисниленд”.”

Източник: blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.