Начало » Любопитно

Крава с 5 крака с магическата сила на Златната рибка

Публикувано от:  на февруари 25, 2014Няма коментари

Крава с 5 крака с магическата сила на Златната рибкаКрава с 5 крака шашна света, след като стана ясно, че притежава магическата сила на приказната Златна рибка и изпълнява желания. Генетичната деформация на въпросното животно кара нейния собственик да я боготвори и да твърди, че изпълнява желания. Предвид факта, че случаят идва от Индия, където кравите са свещени животни, не е трудно за хората да повярват на слуховете за свръхестествените й способности.

Собственикът й Лаксман Босале твърди, че божествената му кравичка олицетворява същността на тяхната религия и ако човек я пипне за петия крак, то желанията му ще се сбъднат, пише BBC.

Благодарение на тази история в момента свещената крава е на „турне“ из Индия. „Кравата е свещено животно. Ние я наричаме наша майка. С този пети крак Бог ни сигнализира, че трябва да я уважаваме и да сме благословени от нейното присъствие. Ако пипнете допълнителния крак на нашата майка ще имате късмет и ще се изпълнят всички ваши желания“, казва собственикът й Лаксман. Стотици хора ежедневно искат да докоснат странното същество и твърдят, че то изпълнява желанията им.

Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.