Начало » Новини

Вижте как Фатик си тегли куршума на сватбата на Георги Илиев! (СНИМКИ)

Публикувано от:  на февруари 22, 2014 Няма коментари

ФАТИК

Невиждани кадри, на които Фатик си прострелва ръката по време на сватбата на Георги Илиев с Мая в далечната 1994 г., излизат наяве 20 години по-късно. Досега се твърдеше, че не е възможно Фатик доброволно да се простреля в ръката.Видеоклип от сватбата, който предаването на Николета Лозанова ще излъчи утре вечер, обаче оборва тази теза. В разгара на веселбата Фатик вади пистолет и стреля право в ръката си.

Всичко става няколко часа след като сватбата на Жоро Илиев с Мая е започнала. В един момент, след няколко обърнати уискита, Тюркмен Шабан вади уникалния си пищов. Той първоначално решава да стреля в тавана на ресторант „Мираж”. Проехтяват няколко изстрела. Всички погледи се вперват в почерпения Фатик, който се клати в ритъма на чалгата. Минути по-късно обаче той решава да засенчи изпълнението си, като насочва пистолета към лявата си ръка. Натиска спусъка и проехтява изстрел. Куршумът се забива точно в дланта му.

„Жоро, с теб съм кръвен брат! Ето, аз се раних. Сега дай твоята ръка, за да я прострелям”, казва той. Фатик е толкова пиян и вероятно дрогиран, че не усеща никаква болка. Той взима покривка от една от масите и превързва ранената си ръка.

Младоженците са стъписани и имат намерение да се обадят на линейка. Фатик обаче не иска. В крайна сметка, след близо 30-минутна разправия, все пак пристига Бърза помощ. Босът обаче не иска да си тръгва от купона. „Не, бе, добре съм, оставете ме! Аз не съм пу*ка, а мъж! Това е една драскотинка, нищо ми няма”, опъва се Фатик. Той е изведен от ресторант „Мираж” от младоженеца Жоро Илиев и кума му Румен Нарциса. След като сащисаните лекари успяват да извадят куршума и превързват ръката му, те настояват да го вземат за един ден в болницата. Фатик категорично отказва. След по-малко от час той отново се завръща в ресторанта, вече поизтрезнял, където се подкарва отново с уиски.

„Виждал съм много неща в подземния свят, но това е едно от най-автентичните мутренски изпълнения, на което съм ставал свидетел. Тези хора бяха мъже на честта. По този начин доказваха, че са готови да се отдадат един на друг до смъртта си и не се боят от куршуми. Да, може би е примитивно, но все пак е някакво доказателство за чест – нещо, което днес липсва. На днешните сватби си говорят зад гърбовете на младоженците и кумовете. Времето е друго. В онези години хората имаха чест”, казва години по-късно за сценката Миодраг Иванов, който е нещо като конферансие на баровската венчавка.

В студиото на предаването е и криминалният журналист от ТВ7 Асен Иванов, според когото прострелването на Фатик се дължи на тривиалното му желание да насочи вниманието към себе си: „Фатик е роден със сребърна лъжица в устата. Да го видя на тези кадри в действие, за мен е невероятно. Гледайки невербалната комуникация по посрещането на гостите на знаковата сватбата на Георги Илиев, забелязвам, че синът на легендарния Исмет Тюркмен Шабан остава някак встрани. Нека си го кажем направо – на фона на Васил и Георги Илиеви момчето, което изглежда по-зле от другите, просто трябва да направи нещо спонтанно, за да насочи вниманието към себе си. Така, мисля, че се стига до прословутото самопрострелване в ръката на Фатик в разгара на митичната сватба през 1994-та”.

Според Иванов, като наследник на главата на контрабандните канали на държавата през 89-а, захранвали арабския свят с амфетамини, оръжие и други забранени стоки, Филип Найденов е имал пари, но не и внимание към този момент. Именно в момента, в който се контузва, той става ключова фигура в подземния свят и всички започват да говорят за него. „Така на практика той се самолегендира”, смята журналистът.

Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.