Начало » Новини

Най-богатият българин влиза в реалити бизнеса! Купува Биг Брадър? (Подробности)

Публикувано от:  на февруари 20, 2014Няма коментари

васил божковИнтересите на най-богатия българин стигнаха и до риалити бизнеса. Без да вдига шум Васил Божков предприе стъпки към купуването на правата върху формата „Биг Брадър“ у нас от холандската „Ендемол“, научи HotArena.net.

Интернационалната компания прави български филиал, чийто основен пакет може да мине в ръцете именно на шефа на „Нове холдинг“. Досега лицензът за излъчване както на култовото риалити, така и на другите световноизвестни формати като „Сделка или не“, „Като две капки вода“ и „Стар академи“ бе собственост на Нова телевизия.

 Тя пък ги разделяше за подизпълнение на различни продуценти, но така или иначе „Биг Брадър“ винаги отива при Нико Тупарев, пише в. „Уикенд“.

 След последния сезон на Големия брат от „Ендемол“ заявуга, че шоуто е съсипано, регламентът му е нарушен безброй пъти, простотиите са прекалено много в предаването, а рейтингът е незадоволителен.

 Това за жалост съвпадна с факта, че времето, за което телевизията държи правата върху „Биг Брадър“ изтича.

 Друг световен формат, който след броени дни стартира пак в ефира на Нова тв, е „Като две капки вода“. Неговият втори сезон у нас отново е даден на  Магърдич Халваджиян. След като обаче всички шефове на медии пропищяха от начина, по който продуцентите си разпределят парите и печелят на гърба на телевизиите, възможно е включването на Васил Божков като играч в този пазар, да промени някои редовни практики.

 Ако най-богатият българин се намърда в телевизиония бизнес, това съвсем няма да му е сефтето. Именно той стои и зад успешното предаване „Национална лотария“ с водещ Захари Бахаров.

hotarena.net


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.