Начало » Лайфстайл

Скандал с децата на Слави! Крисия отряза г-н Андреев и иска свое шоу

Публикувано от:  на февруари 4, 2014 Няма коментари

Крисия ТодороваПроблемите на Слави Трифонов покрай конкурса за партньорка на малкия г-н Андреев нямат край. В шоуто на Дългия ври и кипи, откакто талантливите момиченца извиват глас ефир и въпреки високите рейтинги на предаването, учиндолецът няма миг спокойствие. Заради зрителската мания по 9-годишната Крисия Тодорова от Разград той трепери над нея и се старая да задоволява всеки неин каприз, за да не я изгуби. От екипа обаче издават, че да се угоди на малката певица не било никак лесно, защото тя била израснала в охолство, знаела си цената и имала безкрайни претенции.

 „Това момиченце върти на малкия си пръст всички – от гримьорите до Слави. Има изисквания дори кой оператор да я снима и в каква поредност да се изявява на сцената. Тя се държи като звезда от световен мащаб, а ние сме длъжни да се съобразяваме с изискванията й, за да не се откаже и да провали всичко”, обясняват подчинените на Трифонов. Самият той също се държал извънредно любезно с нея, както и с другата фаворитка – 8-годишната Симона от Свищов, с която обаче имало по-малко проблеми.

  Последната драма с Крисия е от вчера, когато тя най-сетне се срещнала с евентуалния си бъдещ партньор Димитър Андреев. Двете хлапета обаче никак не се харесали и отказали да си общуват. Според малкия зевзек Крисия била надута и досадна, а тя го обявила за скучен и заявила, че не иска да води с него, а да има собствена рубрика в шоуто, защото вече била достатъчно известна.

 „Никое от децата в шоуто не я харесва, защото обича да се перчи със скъпите си дрехи и вещи. Ние ги разбираме, защото не е нормално момиче на нейната възраст да се разхожда с телефон за 1000 лв. и да се фука, че обувките й струват 500 лв.”, обясняват хората от екипа, които също недолюбват разградската принцеса.

 Източник: pik.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.