Начало » Лайфстайл

Скандал! Конкурсът на Слави пак нагласен! Конкурентката на Крисия Симона е близка на Маестрото

Публикувано от:  на януари 24, 2014 5 коментара

Скандал! Конкурсът на Слави пак нагласен! Конкурентката на Крисия Симона е близка на МаестротоСкандали тресат „Шоуто на Слави” часове преди финала на конкурса за избор на партньорка на г-н Андреев. Зрителите подкрепят единодушно 9-годишната красавица Крисия Тодорова от Разград, която наричат вече детето-чудо. Не на такава любов обаче се радва тя в екипа на Слави Трифонов, разкриват потресени родители на състезаващите се деца пред „ПИК”.

Според тях не Крисия, а най-силната й конкурентка Симона Иванова от Свищов е гласена за победителка. По думите им тя била близка на шефа на „Ку-ку бенд” Евгени Димитров-Маестрото и е с дебели връзки в надпреварата.

„Видяхме, че той се познава с нейните роднини и хората, които ги придружаваха. Явно са приятели и затова и всички в екипа толкова харесват и лансират Симона. Уж имала по-добро сценично поведение, въпреки че е година по-малка от Крисия, но всъщност я бутат заради Маестрото и всичко пак е нагласено, както при всеки конкурс на Слави”, убедени са свидетели на надпреварата зад кулисите на шоуто.

След няколко часа пък ще стане ясно дали това наистина е така. Довечера Дългия и екипът му ще изберат кое момиченце да партнира на г-н Андреев, а кандидатките на финала формално за 4 – Гергана Тодорова, Ива Цветанова, Крисия Тодорова и Симона Иванова.

Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

5 коментара за “Скандал! Конкурсът на Слави пак нагласен! Конкурентката на Крисия Симона е близка на Маестрото”

 1. Иван Павлов says on: 25 януари 2014 at 1:03

  Мисля, че лансират Крисия, въпреки че по- добра, като изпълнител е Симона. Очевидно е… И е смешно да се твърди противното.

 2. стела says on: 25 януари 2014 at 11:08

  Всъщност, каквито и връзки да има което и да е от родителите на децата с шоуто , едно е вярно-Симона пее интонационно вярно, докато Крисия е леко фалшива!

 3. Любомир Иванов says on: 27 януари 2014 at 0:35

  Абсолютно верен е коментара на Стела

 4. Мария Симеонова says on: 30 януари 2014 at 22:55

  Малката фръцла, толкова превзета, че чак ме дразни!! Много ме е яд, да гледам такива деца, Крисия хем е по талантлива хем по-чаровна и добричка.. Сравнете Гергана с Симона.. Колкото е скромна Гергана, толкова надута малката фръцла Симона

 5. Иван says on: 31 януари 2014 at 23:25

  Заради това тая малката Симона има самочувствие до небесата. Личи си през цялото и изпълнение. Много по-лъчезарна и много по-добри изпълнения има Крисия. И двете заслужават да станат, но ще е просто загуба със Симона.

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.