Начало » Лайфстайл

Феномен по Нова тв: Орешарски ще бъде убит!

Публикувано от:  на януари 25, 2014 Няма коментари

Щерона Ваклушева“Ако правителството на Пламен Орешарски подаде оставка всичките ще умрат. Ще се лее много кръв и ще има много вътрешни раздори”. Това разказа по Нова телевизия ясновидката Щерона Ваклушева.

 “Помогнах на Иван Костов да оживее. Той дойде една неделя при мен с неговите мутри. Беше болен от левкемия. Лицето му беше цялото изпито”, разказва феноменът.

Тя разкри и потресаваща информация за Слави Трифонов: Беше му направена магия с парцал от жена. Помогнах му иначе щеше да ослепее.

 Щерона разказа и за своите уникални способности. “Сестра ми, която е мъртва, ми направи магия, за да умра. Бях в болница и усещах, че идва краят ми. Но след това духът ми излезе от устата и се срещнах с Иисус Христос. Той ми каза: Ще те върна от гроба отново към живота, но ще го направя, за да помагаш на хората и те също да не влизат в гроба. Тогава разбрах, че имам специална дарба”, изповяда се Щерона Ваклушева.

 Нейният внук загина преди два месеца в кошмарната катастрофа на БМВ, което падна след студентския празник 8 декември, в река Чая. Тогава и четиримата студенти – две момчета и две момичета. Дали магията на сестрата на Щерона не удари внука й?

Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.