Начало » Лайфстайл

Нова война във фолка – Глория скочи на Преслава!

Публикувано от:  на януари 23, 2014Няма коментари

Нова война във фолка - Глория скочи на Преслава!Скандали тресат „Пайнер” от вчера, след като стана ясно, че най-вероятно за поредна година Преслава ще спечели наградата за певица на годината. Този слух се разпространи като мълния из чалга средите и реакциите на фолк дивите не закъсняха.

„Глория не е на себе си, защото направи много нови клипове и вложи десетки хиляди, за да си купи хубави песни и да прави хитове. Не се спира от участия и по заведенията и беше сигурна, че отново ще се изкачи на върха. Бясна е, че отново лансират Преслава, която тази година не си е мръднала пръста”, разкриват приближени до чалга примата. Глория била решена да се бори до последно за приза и щяла да мобилизира феновете си да пускат есемеси до последно.

Галена също била в нейното положение, но тъй като има скорошен приз, не искала да се кара дружката си Преслава и привидно заявила, че ще е доволна, ако тя спечели отново. Звездата на фолка пък била доволна, че отново ще е №1 и този път не била склонна да отстъпи наградата на никого.

„Преслава изживя тежка година заради хилядите слухове, че има здравословни проблеми и е наркоманка. Има нужда от доказателство за любовта на публиката и иска да се чувства обичана повече от всякога”, обясняват певици. По думите им останалите номинирани в категорията – Емилия, Джена и Анелия не таели никакви надежди, че ще се изкачат на върха. За да няма сърдити от димитровградската чалга империя измислиха и категория Музикален идол, където са номинирани Андреа, Галена, Джена, Преслава и Цветелина Янева. При мъжете борбата ще е между Борис Дали, Галин, Илиян, Константин, Крум и Милко Калайджиев. Наградите ще се връчват на 25 февруари.

Източник: pik.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.