Начало » Лайфстайл

Извънредно! Преслава в болница, откарана от линейка!

Публикувано от:  на януари 21, 2014 Няма коментари

Preslawa-0Фолк певицата Преслава се размина на косъм със смъртта, научи HotArena.net. Тя спешно постъпи в болница, след като бе открита в безсъзнание в тоалетната на пловдивски клуб.

  Изпълнителката едва била спасена, след като се строполила на земята в известен нощен клуб. „Беше наистина много зле! Състоянието й беше критично”, коментира неофициално медицинска сестра.

  Лекарите сериозно се уплашили, когато видели състоянието на Преслава. „Пациентката беше в безсъзнание, сърдечният й ритъм бе почти изчезнал”, разказват от болницата.

  „Преляхме й кръв, само това я спаси, още няколко минути и можеше да я изпуснем. Не можем да повяваме, че се е докарала до там”, коментираха медици.

  Само преди година изпълнителката тежеше 70 килограма, а днес е достигнала плашещите 42. Самата певицата твърди, че отслабва с диети и разделно хранене, но според последните слухове, всъщност се дрогира.

 По-злобните колежки на Петя вече я наричали подигравателно „Преси Белото”. Според запознати, проблемът й бил даже още по-сериозен, защото тя самата не си признавала, че е пристрастена.

  Припадъците по клубовете, също не са от днес. Управители на заведенията признават, че често сигнализират Спешна помощ за линейки, когато певицата пее при тях, пише “Всеки ден”.

Източник: blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.