Начало » Любопитно

Пророчица заръчала на Цветанов да си смени нрава, той пратил полицаи да я обискират

Публикувано от:  на януари 12, 2014Няма коментари

Пророчица заръчала на Цветанов да си смени нрава, той пратил полицаи да я обискират

Пророчица заръчала на Цветанов да си смени нрава, той пратил полицаи да я обискират

Само на баба Минка Тодор Живков разкрил тайната как обуздавал корупцията.

Виждала съм Цветан Цветанов веднъж в Павликени. Подарих му икона и му казах да си я сложи над главата. И му казах да си смени нрава. После Цветанов изпрати полиция в селото и ми казват отваряй къщата. Всичко разхвърляха, защото търсели антики. Аз да съм иманярка!? Питах един полицай кой ги праща, а той ми каза, че идват по заповед на Цветанов. Мъжът ми тогава се поболя и е болен. Цветанов да го обясни това. Защо ги прати? Това обяви пророчицата Баба Минка от село Осетово пред TV7.

„Няма магии, не вярвайте, няма. Всеки има определена съдба, която ни води напред. Брули ни нагоре и надолу, но ние вървим напред. Не може в живота ти всичко да е идеално. Трябва да има изтезание, за да усетиш живота. Съдбата си можеш да промениш само с доброта, човещина и вяра. Преди време министърът на финансите на Нигерия дойде при мен. Той има частен самолет. Имаше загубени чекове за пари, но много пари. А те паднали между две бюра. Казах му къде да търси и той ги намери. После ме покани на гости. Най-много ме търсят за болести. Психиката ни боледува. Аз лея куршуми, но те са такива, извадени от животните. Ловците ми ги дават. Показват ми хората от какво се оплакват, опушвам куршума и после се оправят”, споделя баба Минка.

Тя признава, че при нея идват много болни деца с тежки проблеми. „Проблеми не мога да решавам, а им казвам какво да направят. Давам им кураж. На близките им казвам кога ще почине болният. Идват много бездетни. Помагам им с билки от баба ми”, добави тя.

Пророчицата е била много близка с баба Ванга и често й е ходела на гости, но винаги си говорили общи приказки. „Много са малко вярващите в България. По едно кошче развалени магии изхвърлям. Последното бе, че на жена й развали магия със синя слива, а тя дала 1000 лева. Може ли такива работи. Като разбра за какво си е дала парите, направо лошо й стана”, каза още тя.

Баба Минка също така е помагала много и на полицията през годините. „Полицията ме вика и съм им помагала.
Последно имаше крадено оръжие от завод „Арсенал” и им казах от къде ще го прекарат. Там ги хванаха”, сподели още пророчицата.

Баба Минка си спомни и за Тодор Живков, на когото също е помагала. „Аз съм говорила с него и преди. Казах му, че мъчат да го унищожат и то неговите хора. Той ми каза, че знае. Веднъж ми обясни как е хващал хайдуците. Хващали главатаря и го слагали на работа с добра заплата, а след време той издавал другите. Живков много помагаше на манастирите и църквите, но обкръжението му беше лошо. Един премиер нямаше като него след това”, разката баба Минка.

Тя сподели, че Орешарски и Плевнелиев не са идвали при нея, но Цветелина Бориславова е идвала няколко пъти. „Днешните политици не си вършат работата както трябва. Как може да работиш 40 години и да си със 130 лева пенсия. Политиците си знаят урока как да крадат държавата. При тези митинги защо Орешарски не излезе пред народа така, както го направи Бойко. Цветелина Бориславова е идвала при мен три пъти. С кмета на селото обядва. Казах й, че Бойко ще остане в историята на България. Той е хитрец и знае как да държи България”, разкри още пророчицата.

Баба Минка завърши, че бедствия у нас и война няма да има, а тази година ще е плодородна.

Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.