Начало » Новини

Официално: Цветанов се отказа от имунитета си с декларация

Публикувано от:  на юни 5, 2013Няма коментари

Цветан Цветанов

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов внесе в деловодството на парламента декларация за отказ от депутатския си имунитет. Цветанов в момента дава изявление пред журналисти, в което обяснява какво точно гласи текстът на декларацията, която е внесъл в деловодството на Народното събрание.

„Внесох искането за сваляне на имунитета си, но с конкретния номер на делото, изпратено от главния прокурор“, каза пред журналисти Цветанов. „За голямо съжаление не ми остана време да се запозная с всичко това, което е входирано, но за мен то е без значение, защото знам, че съм невинен“, заяви още Цветанов. На въпрос дали очаква днес да му бъдат повдигнати обвинения, Цветанов обясни, че не може да говори от името на прокуратурата.

По отношение на това защо е изчакал последния възможен момент да внесе искането за снемане на имунитета му, той каза: „Не е последния възможен момент, 14-дневен е срокът, в който трябва да се входира искане от председателя на Народното събрание в дневния ред на заседанието”.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.