Начало » Култура

Камелия Тодорова: На 60 години излизам от пубертета

Публикувано от:  на януари 12, 2014 Няма коментари

Камелия Тодорова: На 60 години излизам от пубертетаПрекалено добра и контактна съм, затова често ме манипулират, каза известната певица.

Намирам себе си за много отзивчив човек, прекалено добра и контактна съм. Това каза в студиото на Нова телевизия Камелия Тодорова. Тя призна, че в резултат от това е била манипулирана от много хора, в това число и от съпруга й, който е правил кариера на неин гръб.

Всеки има нужда от покровители, но в момента нямам такъв, продължи изповедта си певицата. Тя твърди ,че обича самотата и само така, в уединение намира себе си. На 60 години излизам от пубертета, така се чувствам и нямам никакви притеснения от възрастта си, каза още Тодорова.

Имам уважение към жените в политиката, но смятам, че в този бизнес има много мръсни и недостойни неща, сподели Камелия. Никога не бих приела такава работа за своя основна професия, искам да си остана певица и актриса, продължи тя. Тя обяви предстоящият си концерт по повод кръглата си годишнина за “джамбуре” и обеща импровизациите като основа за тази си сценична изява.

Защо не харесвате Петър Стоянович, запита певицата водещата Люба Кулезич, която няколко пъти я попита защо е ходила при министъра и дали той ще реши проблемите на културните дейци. Хората не могат да живеят без любов, завърши Камелия Тодорова.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.