Начало » Новини

Цацаров не изключи да поиска и други депутатски имунитети

Публикувано от:  на януари 9, 2014Няма коментари

Цацаров не изключи да поиска и други депутатски имунитетиОбвинител номер едно категорично отрече обвиненията на Волен Сидеров, че предприетите действия срещу него били политически натиск. Сотир Цацаров не изключи възможността да поиска и други депутатски имунитети заради скандала на летище Варна.

За хулиганските действия, извършени на летището във Варна, се полага съд, категоричен бе главният прокурор Сотир Цацаров.

Цацаров каза още, че Сидеров не е бил провокиран по никакъв начин. Засега няма данни в размяната на удари да са участвали и други депутати, но Цацаров напомни, че досъдебното производство по случая все още не е приключило.

„Ние защитаваме тук държавността. Не може да размахваш една карта и да твърдиш, че всеки, който е в униформа, е длъжен едва ли не да те обслужва“, каза пред БНР главният прокурор Сотир Цацаров. „Народният представител е гражданин, който трябва да се отнася с минимум две стъпала по-голямо уважение към униформения полицай“, обясни Цацаров и посочи, че полицаят е бил безкрайно коректен в разразилата се ситуация.

Попитан за разследването на случая пред Баня Башъ, главният прокурор обясни, че е разпоредил всичко, което се отнася за Волен Сидеров да бъде обобщено и да му бъде докладвано. Това се отнася и до случилото се през 2011 г. пред Баня Башъ. Тоест всичко онова, което СГП в момента има по тази тема. Цацаров е разпоредил това вчера.

cross.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.