Начало » Лайфстайл

Мариан Кюрпанов: Ако мъж ми предложи да си легнем, ще му го изкарам през носа

Публикувано от:  на ноември 30, 2013 Няма коментари

Мариан Кюрпанов: Ако мъж ми предложи да си легнем, ще му го изкарам през носаМариан Кюрпанов: Ако мъж ми предложи да си легнем, ще му го изкарам през носа. Сега ми харесват по-малки от мен момиченца, разкри моделът.

Благодарен съм на родителите си за това, което съм. Родил съм се красив и трябва да поддържам тази даденост. Но не съм гей, хора, омръзнаха ми простотиите от този тип, разберете, че съм нормален. Това каза в студиото на Нова телевизия моделът и участник във “ВИП брадър” Мариан Кюрпанов.

Според него, никога в живота си не е получавал предложения от богати гейове. Няма как да стане това, те са хора деликатни, не подхождат директно към това, убеден е Мистър България 1999.

Привличат ме жените, сега ми харесват по-малки от мен момиченца, когато бях малък, харесвах какички, но нещата се променят, твърди Кюрпанов. Според него, светът е хубав, защото е различен.

Ние, хората които си изкарваме парите с труд, професионалисти сме, на нас ни се плаща за да изглеждаме добре, но хората винаги смятат че или някоя жена ни издържа или че сме обратни.

Мога да си легна с 50 хиляди жени, но кратките връзки не са нещо добро, аз търся жена, майка на децата ми, но когато дойде, не бързам. Знам обаче, че рано или късно ще намеря човек, с когото да изживея живота си, убеден е финалистът от „ВИП брадър”.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.