Начало » Свят

Полицай рискува живота си, за да спаси хора от горяща кола (ВИДЕО)

Публикувано от:  на ноември 28, 2013 Няма коментари

Полицай от Ню ДжърсиПолицай от Ню Джърси бе провъзгласен за „истински герой“, след като без никакъв страх хукна към горяща кола, за да извади от нея заклещен мъж. 27-годишният Скот Крисинджър от Кейп Мей е видял горящия пикап в понеделник вечерта на улицата „Сънсет Булевард“ в родния си град.Стигайки до колата, той извадил и занесъл на безопасно място 61-годишния Джералд Ферил, след което се върнал, за да види дали в автомобила има други пострадали. Самоотвержният подвиг на стража на реда е записан от камера на таблото на патрулката му. „Той въобще не се е двоумил, дали да рискува живота си. Той е герой във всеки един смисъл на думата. Радостни сме, че ни е колега“, каза капитан Роб Шийхан от полицията в Кейп Мей пред NBC10.

Крисинджър работи в органите на реда от седем години. Той скромно казва, че просто си е вършил работата. „Мисля, че всеки полицай би постъпил по същия начин на мое място“, добавя той.

Ферил е хоспитализиран в критично, но стабилно състояние. Свидетели разказаха, че той е шофирал автомобила си със спукана гума и странни звуци са идвали от двигателя, преди автомобилът да се потопи в пламъци.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.