Начало » Новини, Свят

Швейцарската полиция арестува българка с 39 кражби

Публикувано от:  на ноември 10, 2013Няма коментари

Швейцарската полиция арестува българка с 39 кражбиШвейцарската полиция арестува българка с 39 кражби. 25-годишната нашенка е „заработила“ 40 000 евро от джебчийство.

Полицията в Швейцария спипа българка, която е обвинена за 39 кражби. Служителите на сигурността в швейцарския град Цюрих разполагат с доказателства, че 25-годишната нашенка е извършвала престъпления в европейската държава. Това съобщава швейцарският онлайн-вестник „Зоактуел”. Щетите от престъпленията възлизат на около 40 хиляди франка.

В средата на октомври 2012 г. полицейски патрул в Цюрих е арестувал българката за джебчийство. Разследването е показало, че жената и друг път е извършвала кражби. Първоначалното подозрение се е потвърдило и са били открити доказателства, които свързват младата жена с общо 39 престъпления, които са извършени в периода от средата на 2010 г. до средата на 2012 г.

Става дума за 21 кражби и джебчийства, както и за 24 случая, при които парите са били получени от банкомати чрез използване на откраднати банкови карти.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.