Начало » Любопитно

Прогноза на феномена Данка Радкова за 2014-а: Може да убият най-известния ни политик. 6 по Рихтер край Перник!

Публикувано от:  на ноември 8, 2013 2 коментара

земетресение

Феноменалната пророчица Данка Радкова, която от години гадае безплатно за читателите на вестник “Ретро”, направи прогноза за новата 2014-а специално за читателите на информационна агенция №1 у нас ПИК.

 “Новата година като цяло ще е по-спокойна за България с изключение на два пикови и за жалост, неприятни моменти, казва Данка. – През март очаквам атентат над най-известния български политик, който може да свърши фатално. Този човек трябва да се пази от куршум, който ще бъде изстрелян отдалеч, вероятно със спайнер. След атентата държавата ще се разтресе, но за щастие няма да произтекат големите политически последици.

 Другият критичен момент го виждам през август. Земетръсното огнище край Перник пак ще се разтресе, вероятно по-силно, отколкото през май 2012 г. Очаквам магнитуд около и малко над 6 по Рихтер. Вярвам, че ще се размине без големи жертви, само с частични разрушения на къщи.

 Климатичните катаклизми няма да ни подминат, но не виждам нещо особено извън обичайните наводедния през февруари около топенето на снега. Мога да кажа, че лятото на 2014-а ще бъде по-студено от предишните две лета, през юли може да дори да слагаме пуловери…”

 В политически план Данка Радкова очаква провеждане само на едни избори  – евроизборите през май.

 “Ще победи статуквото, тези, които са сега, ще останат”, убедена е гадателката.

Данка вижда, че хората ще се върнат от улицато по домовете си след края на тези избори.

 pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

2 коментара за “Прогноза на феномена Данка Радкова за 2014-а: Може да убият най-известния ни политик. 6 по Рихтер край Перник!”

  1. Bat Pesho says on: 8 ноември 2013 at 14:55

    Абе, хора…
    Не мога да разбера кой още вярва на разни врачки, баячки и всякакви тям подобни самозванци? Щяло да тресе в Перник… Що първото земетресение тогава никой не го предсказа? Или сега чуха перник, и ги затресе болните мозъци. Японците, дето са толкова напред с материала относно предричането на земетресения и т.н. не могат да предупредят минути преди труса да се случи, нек’ва леля го видя след 10 месеца??? Я се стегнете малко. Стига психирали хората – и без това са доста наплашени от преживяното. Предлагам всеки подобен самозванец, разпространяващ подобна информация, да бъде съден…

    • petq says on: 8 ноември 2013 at 15:10

      absolutno sum suglasna, malko prejivqhme pokraj tova zemetresenie, ta nqkakvi glupavi i samozvani vra4ki da ni stresirat dopylnitelno!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.