Начало » Лайфстайл

И виповете минават на кредит

Публикувано от:  на октомври 31, 2013 Няма коментари

И виповете минават на кредитИ виповете минават на кредит. Фирма за бързи заеми отпусна на Пламен 300 лева, той купи кафе и плодове.

И ВИП-съквартирантите започнаха да живеят на кредит. След като зулумите на бизнесменът Пламен Медаров звездите в къщата без бюджет Биг брадър им предложи решение – фирма за бързи заеми.

Оказа се, че кредиторите одобриха искането на Пламен Медаров и му отпуснаяха 300 лева, с които той трябваше да напазарува храна за всички съквартиранти. Бизнесменът обаче поръча само кафе и плодове, с което предизвика агресията на повечето ВИП-ове, начело с Ваня Червенкова. “Абе, Медаров, как можа да набуташ 300 лева в кафе като стоим гладни бе. Видях те да си сипваш два пъти мусака и три пъти от туршията на Мира. Щом ще си купуваш кафе и плодове, държа да употребяваш храна, толокова, колкото и ние”, развика се Червенкова в къщата. По-късно тя, Ирина Флорин и Мишо Шамара продължиха да обсъждат поредната “изцепка” на Медаров. “”Може ли да е като Денис белята. Всички простотии само той ги прави”, редеше Ваня. Ирина пък подчерта, че Пламен така прави “пакостите”, че даже не можеш и да му се разсърдиш.

Реакцията на съквартирантите му само развесели Пламен, който заедно с Мариян се посмяха много на крясъците на бизнесдамата Ваня Червенкова.

 © blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.