Начало » Новини

Жесток скандал по Нова! Цецка и Ани Цолова си крещят в лицата, депутатката едва не се разплака!

Публикувано от:  на октомври 28, 2013 Няма коментари

цецка цачеваБившата шефка на парламента Цецка Цачева и водещата Ани Цолова си спретнаха грандиозен скандал в студиото на Нова телевизия. Двете започнаха да се надвикват в опит всеки да изкаже своята теза по въпроса за мораториума върху продажбата на земя на чужденци.

  Докато Цачева си довършваше мисълта за гласуването на ГЕРБ, Цолова се опитваше да я попита дали решението противоречи на Конституцията. В крайна сметка депутатката призна, че ГЕРБ са подкрепили предложението.

  „Народното събрание не е приело решение, с което се казва, че се удължава“, каза тя и цитира точно приетото решение. „Ние предлагаме Министерски съвет да приеме всички необходими действия и актове“, каза Цачева. Тя подчерта, че вариантът на ГЕРБ за текст на решението не е бил приет.

 „Ние сме подкрепили решение, с което възлагаме на Министерски съвет да предприеме необходимите действия“, заяви на висок глас Цецка. И допълни: “Това означава, че ГЕРБ искали да видят как управляващите ще се справят с проблема, тъй като 80% от българите се притесняват за съдбата на българската земя”.

 Освен за да „изпързалят“ управляващите и да ги принудят да умуват как да се справят с проблема, ГЕРБ били загрижени и за съдбата на земята, както много българи. „Нека не се връщаме към нашите класици като Йовков“, развълнува се Цачева. „Вие ще се разплачете още малко“, ухили се водещият Виктор Николаев. „Не, няма да се разплача“, заяви на свой ред Цачева.

„Знаете ли какво щеше да стане, ако не бяхме подкрепили това предложение? Щеше да има заглавия: „ГЕРБ продадоха българската земя“, призна най-накрая Цачева. Тя, обаче, отхвърли обвинението в популизъм, като заяви, че гласуването на герберите било „въпрос на вътрешно убеждение на всеки един народен представител“.

 pik.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.