Начало » Лайфстайл

Скандал! Махмуд ще съди Лияна за 100 000!

Публикувано от:  на октомври 23, 2013Няма коментари

Лияна - 15.10.2013 г.

Лияна може да напусне „ВИП Брадър” по-бедна отколкото влезе. Вместо да прибере близо 100 хил. лева, за колкото се хвали, че се е договорила с продуцентите, има вероятност чалгаджийката да остане с празни ръце, притесняват се близките й. Причината е, че бащата на детето й Махмуд Йозджан се канел да заведе срещу нея дело за обида и уронване на имиджа му.

 Въпростото дело щяло да е за…100 000 лв., колкото е хонорарът й в играта!

  Махмуд бил бесен на бившата си, задето се оплаквала колко тежко живеела с него, изкарала го тиранин и дивак и не спирала да обяснява как след раздялата им най-сетне се чувствала свободна и щастлива. Двамата имаха 12-годишна връзка и дори планираха да се женят. Миналата пролет обаче се разделиха, защото Лияна така и не можела да се прежали да живее в Турция. Той пък няма как да дойде при нея в България, тъй като е издирван от българските власти заради присъда за наркотрафик и се укрива в родината си. Чалгаджийката обясни, че двамата запазвали добрите си отношения и го похвали, че се грижел за нея и дъщеря й като за принцеси през всичките години на връзката им.

 В Къщата на „ВИП Брадър” обаче Лияна обърна палачинката и не каза една добра дума за бащата на детето си. Нещо повече – обясни, че имал престъпно минало и го описа като тиранин, който тормозел нея и дъщеря й Дениз. Именно това ядосало Махмуд, който и до ден днешен се грижел на певицата да не й липсва нищо, а щерка си подсигурил за години напред с имоти и пари.

 „Честта за турците е много важно нещо и той няма да й прости нито за думите, казани за него, нито за фриволното поведение. И той, и роднините му са шокирани, че тя се целува  с всички мъже в Къщата и постоянно ходи полугола. Това за техните разбирания е недопустимо поведение за една майка”, обясняват близките на фолкпевицата, които обаче изключват варианта той да й вземе детето.

Махмуд и досега много пъти имал възможност да вземе родителските права на Дениз, но смятал, че за дъщеря му няма да е добре да я откъсне от майка й и за това се примирявал, че тя ще расте далеч от него.

„Това са само слухове. Лияна знае, че той няма никога да причина болка на детето и за това си позволява това държание в Къщата. Ако се притесняваше, че може да се стигне до съд за родителските права, щеше да внимава”, обясняват близките й. Но допълват, че е много малко вероятно Махмуд да не накаже Лияна като заведе срещу нея дело, и то в Турция. Според тамошните закони мъжът имал право да защитава доброто име и честта си и чалгаджийката като нищо щяла да се прости с огромна сума пари и да остане без пукнат лев, ако Йозджан изпълни заканата си.

 pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.