Начало » Лайфстайл

Неделяна образова Криско: Важно е гърдите да са стегнати, а не големи

Публикувано от:  на октомври 16, 2013 Няма коментари

Неделяна образова Криско: Важно е гърдите да са стегнати, а не големиНеделяна образова Криско: Важно е гърдите да са стегнати, а не големи. Нищо, ще ти пораснат, когато забременееш, успокоява я той.

Всеки момент, в който се окаже насаме с Нел, Криско подхваща темата за женските гърди. Повод за това последно му даде забравен сутиен на масата в дневната. Той започна разпит на Неделяна кой номер е сутиена и тя кой номер носи.

Това провокира Нел и тя премери върху дрехата си сутиена ,който се оказа голям за нейните дадености. Това предизвика у нея размисъл на тема – какви трябва да са женските гърди.

Неделяна направи потресаващ извод, че е важно да са твърди, а не големи. Но не съобщи откъде е почерпила тази информация. Все пак, стана ясно, че вероятно говори за собственото си тяло, защото допълни “Аз си ги харесвам”.

Дали Криско ги харесва, не стана ясно. Продължението от разговора остана извън предаването. Накрая и двамата се озоваха в спалното един зад друг и той получи възможност да провери знанията си. Дали остана удовлетворен, не стана ясно, но все пак научи, че гърдите на Нел вече не растат. Това му даде повод да покаже знания и напомни, че ако е бременна, гърдите й отново ще нарастнат.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.