Начало » Любопитно

Мистерия: Стюардеса призрак спасила 13 пътници

Публикувано от:  на октомври 13, 2013Няма коментари

Мистерия: Стюардеса призрак спасила 13 пътнициМистерия: Стюардеса призрак спасила 13 пътници. Експерти по „отвъдното” предполагат, че „добрият ангел” е служителка, загинала през 1998 г.

Комисия на Националното самолетно управление на Тайланд разследва аварийна ситуация със самолет на авиокомпания Thai Airways International в Бангкок, като в хода на разследването, се натъкна на „стюардеса – призрак”, която е помогнала на пътниците да се евакуират от борда. Това съобщи Трети национален телеканал на Тайланд, цитиран от РИА „Новости”.

Самолетът излетял от Гуанчжоу, Китай, на 15 септември, се приземил на летището в Бангкок с неизправен колесник и излязъл от пистата. При аварията не е пострадали нито един от пътниците, но около 13 души са получили травми при евакуацията от самолета. „Беше страшна паника, всички мислеха, че самолетът ще се запали, и тълпата се втурна към аварийните изходи. Стюардесите не можеха да се справят със ситуацията и няколко души пострадаха в блъсканицата”, това разказа един от пътниците, който е дал показания в Комисията по разследване.

„В разгара на паниката, видях стюардеса, облечена в тайландски национални дрехи. Не можах да прочета името й, написано на баджа й. Тя много спокойно се обърна към пътниците и мигновено създаде порядък. А след евакуацията на всички от борда на самолета, повече никой не я видя”, съобщил пътник.

Независимо от няколко подобни разказа, всички от екипажа на самолета потвърждават, че са били облечени в униформи на авиокомпанията. По традиция на Thai Airways всички от екипажа се преобличат в тайландски национални униформи след излитането на самолета и отново обличат униформите на авиокомпанията непосредствено преди кацането. Камерите на летището са заснели, че всички членове на екипажа по време на евакуацията на пътниците са били облечени в униформи на авиокомпанията.

Експерти по „отвъдното” вече предполагат, че „добрият ангел” може да е била една от стюардесите, загинала в катастрофа на самолета на Thai Airways през декември 1998 г.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.