Начало » Свят

Алла Пугачова стана майка на близнаци!

Публикувано от:  на октомври 7, 2013Няма коментари

алла пугачоваАлла Пугачова и съпругът й Максим Галкин станаха родители на близнаци – момченце и момиченце. Бебетата са износени от сурогатна майка и са родени на 18 септември, но новината за тяхното появяване на бял свят излиза едва сега.Информацията за щастливото събитие в живота на звездната двойка е изтекла от работници, които са извършвали преустройство на една от стаите в имението на Пугачова. Днес вечерта самата певица е поканила гости, с които да отпразнува събитието, пише “Комсомолска правда”.

През цялото време, докато сурогатната майка е износвала бебетата, Алла Пугачова е държала всичко в пълна тайна. За предстоящото събитие знаели само дъщерята на примата – Кристина Орбакайте, братът на Максим Дмитрий и близка приятелка на семейството.

Съпрузите вече са декорирали няколко от стаите в имението си, за да бъдат специално пригодени за близнаците. Четири жени са наети, за да се грижат денонощно за бебетата.

64-годишната Алла Пугачова и 37-годишният Максим Галкин сключиха брак на 23 декември 2011 г. Те отдавна искали да се съберат, но все не можели да се решат. Самата Пугачова разказва, че връзката между двамата била с десетгодишна давност.

Новината е разпространена първо от съпругата на Игор Николаев – певицата Юлия Проскурякова. “Да, това е истина. Ние с Игор сме в шок. Токущо научихме. В началото дори не повярвахме. Алла и Максим са толкова щастливи”, разказва Юлия Проскурякова пред lifenews.ru.

Според интернет изданието Heat.ru цялата бременност на сурогатната майка е била наблюдавана лично от главния лекар и създател на скъпарската верига клиники в Русия “Майка и дете” Марк Курцер.

Момчето е кръстено с необичайното за Русия име Хари, а момиченцето се казва Елизавета.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.